Gemengde Salade Met Gebakken Champignons En Blauwe Kaas

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Salades

Gemengde Salade Met Gebakken Champignons En Blauwe Kaas Bereidingwijze

Borstel de champignons schoon en snijd ze in vieren. Snijd de kaas en de dadels in stukjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de champignons op hoog vuur in 3-4 minuten bruin. Laat het vocht verdampen. Strooi er wat zout en peper over en laat de champignons iets afkoelen. Meng in een schaal de eikenbladsla en rucola met de dressing. Schep de dadels, champignons en blauwe kaas er luchtig door.

Boodschappenlijstje
  • 2 El Bertolli Classico Olijfolie
  • 250 Gr Kastanjechampignons
  • Zout & Zwarte Peper Uit De Molen
  • 0.25 Fles Bertolli Balsamico Saladedressing
  • 100 Gr Eikenbladslamelange
  • 75 Gr Rucola Of Veldsla
  • 50 Gr Dadels (of Gedroogde Abrikoosjes)
  • 50 Gr Gorgonzola
Probeer ook eens...