Gefrituurde Italiaanse Gehaktballetjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Anders

Gefrituurde Italiaanse Gehaktballetjes Bereidingwijze

Meng alle ingrediënten en maak er kleine balletjes van ter grootte van een walnoot. Rol de balletjes door de bloem en rangschik ze in een enkele laag op een platte schaal. Dek af en laat 1 uur in de koelkast staan. Frituur de balletjes goudbruin op 180°C. Serveer met tomatensaus en tagliatelle.

Boodschappenlijstje
  • 450 Gram Rundergehakt
  • 100 Gram Verse Italiaanse Worstjes
  • 1 Eetlepel Parmezaanse Kaas
  • 2 Eetlepels Peterselie
  • 1 Eetlepel Olijfolie
  • 2 Theelepels Knoflook
  • 1 Theelepel Citroenschil Geraspt
  • Zout
  • Peper
  • 1 Ei
  • 2 Eetlepels Bloem
  • Frituurvet
Probeer ook eens...