Italiaanse Chocolademelk - Met Karamel En Kaneel

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Tineke Hannissen » Type: Meer van het type: Anders

Italiaanse Chocolademelk - Met Karamel En Kaneel Bereidingwijze

Pak allereerst een pan, voeg hier 8 thee lepeltjes maizena aan toe. Maizena is een bindmiddel ook wel zetmeel. Voeg daarna 120 gram cacaopoeder toe in het pannetje. Giet er 125 ml water bij en verhit de pan op het vuur. * Gemiddelde temperatuur. Voeg 1 liter melk toe en klop het weer. Voeg een snufje kaneel toe en voor de liefhebber wat cayenne peper, dit is erg lekker maar wel apart. Nu flink blijven roeren, het wordt steeds dikker. Zodra het dik genoeg is giet je het in een mok. Voeg slagroom toe en om het extra lekker te maken wat karamel saus!

Boodschappenlijstje
  • 120 Gram Cacao
  • 8 El Maizena
  • 125 Ml Water
  • 1 Liter Melk
  • 2 El Karamelsaus
  • 1 Thee Lepel Cayenne
  • 1 Pak Slagroom
Probeer ook eens...