Gegrilde Gemengde Groenten Met Rozemarijn
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnij de aubergine en de courgettes in ronde plakken van ongeveer 3 mm dik. Hak de rozemarijnblaadjes fijn en snij de knoflook in plakjes. Halveer de tomaten en snij de paprika in 2 cm dikke reepjes. Meng de 4 verschillende groenten in een kom met wat olijfolie, zodat ze rondom een beetje ingevet zijn. Laat de grillpan flink heet worden en grill de groenten in porties aan beide zijden, tot ze beetgaar zijn en mooie grillstrepen hebben. Schik de groenten op een platte schaal en breng ze op smaak met zout, de rozemarijn en de plakjes knoflook. Besprenkel ze met wat olijfolie en laat de smaken ongeveer een halfuur intrekken.
- 1 Aubergine
- 2 Courgettes
- Knoflookteentje
- Takjes Rozemarijn
- 2 Ronde Tomaten
- 1 Paprika, Geel
- Bertolli Extra Vergine Olijfolie
- 150 Gr Goudse Kaas
- Zout