Verse Pasta
Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeWelke pastavorm u ook wilt maken, de bereiding van het deeg is steeds dezelfde: Bereidingswijze: Meng de bloem, het zout en de eieren. Om het deeg nog soepeler en gladder te maken kunt u een eetlepel olijfolie toevoegen. Kneed het deeg tot het egaal is van kleur en samenstelling. Het deeg moet zacht aanvoelen. Drogen of niet? Drogen (enkele uren tot 1 dag) heeft als voordeel dat de pasta niet te snel te gaar kan worden. De kooktijd kan variėren van 2 tot 5 minuten. Niet gedroogde verse pasta is gaar na ½ tot 1 minuut. Verse pasta bewaart u maximaal 4 dagen in de koelkast. De pasta kan ook worden ingevroren.
- Bloem (100 Gram Per Persoon)
- Eieren (1 Ei Per Persoon)
- Zout
- Eventueel Olijfolie