Panini Met Aubergine En Geitenkaas
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Hoogendoorn » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeSnijd de aubergine in de lengte in 8 dunne plakken. Bestrooi ze met zout en laat ze 5 minuten liggen. Dep de plakken droog, bestrijk ze dun met Becel Multi en rooster ze in een hete grillpan of tussen een contactgrill goudbruin. Snijd het geitenkaasje in dunne plakjes. Snijd de paninibroodjes open of halveer de stokbroden en snijd de helften open. Leg de aubergineplakken op de onderste helften en verdeel de plakjes geitenkaas, oregano en wat uiringen erover. Leg de bovenste broodhelften erop en rooster de panini in een contactgrill of in een grillpan goudbruin.
- 1 Aubergine
- Zout
- 4 El Becel Multi Voor Koken, (roer)bakken En Braden
- 100 G 1 Dun Rolletje Geitenkaas
- 4 Paninibroodjes (of 2 Kleine Stokbroodjes)
- 0.5 El Gedroogde Oregano
- 1 Kleine Rode Ui, In Dunne Ringen