Pasta Met Gerookte Zalm En Dille-roomsaus
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeKook de macaroni beetgaar in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking; kook de prei de laatste 3 minuten mee. Maak intussen de dillesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking, roer de slagroom erdoor en laat de saus ca. 2 minuten zachtjes pruttelen. Giet de macaroni en de prei af in een vergiet; roer de dillesaus en de zalmsnippers erdoor en breng het gerecht op smaak met zout en peper. Geef de kaas er eventueel apart bij.
- 150 Gram Lint Of Elleboogmacaroni
- Zout En Versgemalen Peper
- 250 Gram Gesneden Prei
- 2 Eetlepels Dille
- 2 Eetlepels Room Culinair
- 3/4 Dl Slagroom
- 150-200 Gram Gerookte Zalmsnippers
- 50 Gram Geraspte Kaas