Citroen Pasta
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Bart Spoelstra » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeBreng een ruime hoeveelheid water aan de kook met zout en olijfolie. Doe de pasta in het water zodra dit kookt en rasp de 2 citroenen (gooi ze niet weg!) want het sap van beide citroenen heb je ook nodig. voeg sap van citroenen bij het rasp. Breek de eieren en voeg eierdooiers bij het citroenmengsel. Voeg slagroom, peper en zout, parmezaanse kaas,en peterselie aan het mengsel toe. Giet de pasta af, zet het vuur HEEL LAAG (anders stolt het ei)en meng het mengsel door je pasta. Gooi de klontjes boter door je pasta en laat het smelten. EET SMAKELIJK!
- 2 Citroenen
- 2 Eieren P P Alleen De Dooiers
- 1,5 El Verse Parmezaanse Kaas
- 1 Groot Bekertje Slagroom
- 2 Klontjes Boter
- Peper En Zout
- Olijfolie
- Bucatini (een Soort Holle Spagetti) Deze Pasta Is Echt Een Must Voor Dit Recept Maar Als Je Er Echt Niet Aan Kunt Komen, Neem Dan Spagetti
- Half Bosje Peterselie