Geroosterde Pompoen Ravioli Met Salie Boter Saus

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Jeroen Hoenderkamp » Type: Meer van het type: Pasta

Geroosterde Pompoen Ravioli Met Salie Boter Saus Bereidingwijze

Smelt in een grote Sauteer pan over middelmatige hitte 1 eetlepel van de boter. Voeg de sjalot en Sauteer 1 minuut. Voeg de pompoenpuree en kook tot het mengsel een beetje droog is, ongeveer 2 tot 3 minuten. Met zout en peper kruiden. Roer de cr�me en kook verder voor 2 minuten. Verwijder van de hitte en roer 3 eetlepels kaas en muskaatnoot.. Kruid met zout en peper. Koel volledig af. Snijdt de pasta linten in 3-duim plakken. Plaats 2 theelepels van de vulling in het midden van elk pasta plak. Breng 1 hoek van de plak naar het andere en vorm een driehoek en verzegel de pasta volledig. Voeg de pasta bij gezouten kokend water. Kook tot Al dente, ongeveer 2 tot 3 minuten of tot de pasta drijft en bleek van kleur is. Giet af. Smelt in een grote braadpan de overige 8 eetlepels van de boter en bak de salie tot de boter bruin is. Verwijder van het vuur. Plaats sommige van de pasta in het midden van elk bord en lepel de botersaus over de pasta. Sprenkel kaas over elk plaat en garneer met peterselie.

Boodschappenlijstje
  • 9 El Boter
  • 3 El Sjalot
  • 240 Gr Pompoenpuree
  • 3 El Room
  • 3 El Geraspte Parmigiano-reggiano
  • 12 Verse Saliebladeren
  • 1 El Verse Fijngehakte Peterselie
  • Zout, Peper En Nootmuskaat
Probeer ook eens...