Gevulde Aardappelen
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Noud Klok » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeKook de aardappelen in de schil, snij er een kapje af en hol ze uit zodat er een wandje van ½ - 1 cm overblijft. Verwarm de oven voor op 200˚. De vulling kan op allerlei manieren worden samengesteld. B.v. door elke aardappel te vullen met een paar stukjes mozzarella, een eidooier (probeer het geel niet te laten breken), een beetje zout, dan weer een paar stukjes mozzarella en een stukje ansjovis. Doe de kapjes op hun plaats en bak de aardappels in de oven tot het eigeel is gestold, ongeveer 10 minuten.
- Grote Stevige Aardappelen (1 Per Persoon)
- Mozzarella
- Eierdooiers (1 Per Aardappel)
- Zout
- Stukjes Ansjovis
- Eventueel Een Plakje Mager Gerookt Spek Of Bacon Per Aardappel