Ciabatta Met Garnalen In Basilicumsaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Pietje Assen » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeMeng de yoghurt, halvanaise en basilicum door elkaar en breng het geheel op smaak met peper en zout. Schep de garnalen door de basilicumsaus. Snijd de ciabatta overlangs doormidden en beleg de onderste helft met de sla. Verdeel het garnalenmengsel erover en leg de bovenste helft erop. Verdeel de ciabatta in 4 stukken of snijd 8 driehoekjes van het brood.
- 2 Eetlepels Yoghurt
- 1 Eetlepel Halvanaise
- 2 Eetlepels Basilicum, Fijngesneden
- 250 G Roze Garnalen
- 1 Groot Ciabatta Brood, Gehalveerd (of 4 Ciabatta Broodjes)
- 100 G Gemengde Sla