Kerriesoep Met Spinazie

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Hoogendoorn » Type: Meer van het type: Soepen

Kerriesoep Met Spinazie Bereidingwijze

Verhit de boter en fruit de ui en het kerriepoeder ca. 2 minuten. Roer de bloem erdoor. Voeg scheutje voor scheutje 150 ml water toe en verkruimel het bouillontablet erboven. Blijf roeren tot de soep gebonden is. Voeg de kokosmelk en de spinazie toe en kook de soep nog ca. 5 minuten zachtjes. Breng de soep op smaak met zout en peper.

Boodschappenlijstje
  • 1 Eetlepel Eetlepel Boter
  • 1 Kleine Ui, Gesnipperd
  • ½ Eetlepel Kerriepoeder
  • 1½ Eetlepel Bloem
  • 1 Kippenbouillontablet
  • 250 Ml Kokosmelk (blik)
  • 250 Ml Kokosmelk (blik)
Probeer ook eens...