Groentesoep Met Pesto En Kruidenstokbrood
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Soepen
Bereidingwijze1. Verwarm de oven voor op 180 graden°C. Kook de soep met 7 dl water en breng het vlak voor het serveren op smaak met de pesto. Snijd de stokbroden overlangs door en dan nog door midden. 2. Pel en snipper de knoflook. Hak de peterselie. Doe de olie met de knoflook en peterselie in een pannetje en verwarm het. 3. Bestrijk het stokbrood met de kruidenolie bak het brood ca. 5 minuten in de oven. 4. Serveer het bij de soep als deze klaar is.
- 1 Pak Iglo Groentesoep
- 1 El Bertolli Pesto Genovese
- 1 St
- Knoflookteentje
- Een Paar Takjes Peterselie
- Olijfolie
- Zout