Champignons In Witte Wijn
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Kaatje Vakkert » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVerhit de olie en de boter in een pan en fruit hierin het knoflookteentje. Voeg de champignons toe, maar zorg dat ze niet bruin worden. Voeg de witte wijn, de citroenrasp en het sap toe en laat het op een zacht vuurtje 15 minuten pruttelen, terwijl u de champignons af en toe omschept. Breng op smaak met zout en peper en strooi de peterselie erover. Dit gerecht kan zowel warm als koud worden gegeten. Lekker met een ciabatta.
- 2 El Olijfolie
- 50 Gr Boter
- 1 Teentje Knoflook Fijn Gehakt
- 2 Doosjes Champignons (witte En Kastanje)
- 2 Dl Witte Wijn
- Sap En Rasp Van 1 Citroen
- Zout En Vers Gemalen Zwarte Peper
- 2 El Krulpeterselie, Gehakt