Barbecuesaus
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeMaak je eigen barbecuesaus, in plaats van een flesje kant-en-klaar te gebruiken. Het is niet ingewikkeld en eigenlijk veel lekkerder. Bereidingstijd: 10 minuten Bereiding 1.Roer de gesnipperde ui, zout, peper, mosterdpoeder en suiker in een pannetje door elkaar, voeg tomatenpuree toe en meng alles goed door elkaar. 2.Voeg water en azijn, worcestersaus en olie toe. Laat de saus al roerende even doorkoken en houdt de saus warm. 3.Laat de saus langzaam wat inkoken.
- 15 Gr Suiker
- 0.5 Dl Olie
- 1 Grote Ui
- 5 Gr Zout
- 1 Tl Peper
- 2.5 Dl Water
- 1 Tot 1.5 Dl Azijn
- 1/8 Blikje Tomatenpuree
- 1 Tl Mosterdpoeder
- 1 El Worcestersaus