Eiercourgette Schotel

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Roerbakken

Eiercourgette Schotel Bereidingwijze

Verwarm de olie in de koekenpan en bak hierin de courgette Klop de eieren los met de bouillon en de kruiden Giet het eimengsel in de pan en bak het geheel Voeg de tomaten en de kaas toe Sluit de pan en laat het eigerecht stollen Lekker met andijviesalade en gegratineerde aardappelpuree

Boodschappenlijstje
  • 4 Eieren
  • 1 Grote Groene Courgette In Plakjes
  • 2 Eetlepels Zonnebloemolie
  • 4 Eetlepels Bouillon Of Slagroom
  • 2 Theelepels Pikante Paprikapoeder Of ½ Kleingesneden Spaanse Peper
  • 2 Theelepels Zout En Peper Of Eikruiden
  • 2 Tomaten, In Plakjes
  • 100 Gram Geraspte Pittige Kaas
Probeer ook eens...