Boterkoek Met Abrikozen En Walnoten
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Gebak
BereidingwijzeBereiden 10 min, wachten 25 min 10 stuks Oven voorverwarmen op 200 °C. Ei loskloppen. In beslagkom boter met twee messen in dobbelsteentjes snijden. Boterkoekmix en 2/3 van ei door boter mengen. Deeg in vorm drukken en bestrijken met rest van ei. Walnoten grof hakken. Abrikozen fijnsnijden. Noten en abrikozen in deeg drukken. Koek in ca. 25 minuten goudbruin bakken en in vorm laten afkoelen. Bestrooien met poedersuiker.
- 1 Ei
- 200 Gram Koude Boter
- 1 Pak Mix Voor Boterkoek (400gram)
- 1 Zakje Gepelde Walnoten (50gr)
- 100 Gram Gewelde Abrikozen (zak A 200gram)
- Poedersuiker