Aspergeschotel Uit De Oven

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Aspergeschotel Uit De Oven Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 200ºC. Maak de aspergesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij of hak de bieslook fijn. Kook de asperges 10 minuten in water met een klein beetje zout en giet ze daarna af. Snijd de hardgekookte eieren in blokjes. Wikkel de ham om de asperges en leg ze in een ovenschaal. Roer de bieslook door de saus, verdeel deze over de asperges en strooi hier de eiblokjes over. Meng paneermeel met kaas en strooi dit mengsel over de asperges. Snij de overgebleven boter in kleine blokjes en verdeel deze over de schaal. Bak de aspergeschotel 15-20 min. boven in de hete oven goudbruin. Garneer met wat bieslook.

Boodschappenlijstje
  • Zakje Knorr Saus Voor Asperges
  • Verse Bieslook
  • 1/ Kg Groene Asperges
  • 200 Gr Schouderham
  • 3 Hardgekookte Eieren
  • 75 Gr Paneermeel
  • 75 Gr Geraspte Parmezaanse Kaas
  • 100 Gr Boter
  • Verse Bieslook
Probeer ook eens...