Pittige Tomatensalsa

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Salades

Pittige Tomatensalsa Bereidingwijze

Lekker pittige salsa met allemaal verse ingredienten, heerlijk bij de babrbecue of bij mexicaanse (tortilla) gerechten. Bereidingstijd: 15 minuten en 30 minuten wachten Bereiding 1.Was de tomaten, halveren ze en verwijder de zaadjes. Snijd de tomaten in hele kleine blokjes. 2.Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de pepers schoon en snijd in hele dunne reepjes. 3.Hak de koriander fijn. Pers de limoen uit. Schep in een kom de tomaat, de ui, de knoflook, peper, de koriander, de limoensap en zout door elkaar 4.Laat de salsa minimaal 30 minuten staan zodat smaken goed kunnen intrekken. 5.Serveren als dipsaus voor tortillachips en als bijgerecht bij Mexicaanse gerechten.

Boodschappenlijstje
  • 1 Rode Ui
  • Halve Tl Zout
  • 1 Knoflookteentje, Uitgeperst
  • 2 Spaanse Peper
  • 8 Takjes Verse Koriander
  • Halve Limoen
  • 3 Trostomaten
Probeer ook eens...