Schnitzel Met Champignons
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDuurtijd: 20 min 1. Snij de zijkanten van de varkensoesters in als een tasje (dus horizontaal en net niet helemaal doormidden). Pel en snipper de sjalot en de knoflook fijn. Snij de champignons in fijne plakjes. Snij de korsten van het brood, verkruimel het. 2. Fruit de sjalotsnippers glazig in een likje olijfolie. Doe er de champignons bij. Laat op een hevig vuur bakken tot al het vocht dat ze afgeven, verdampt is. Vermeng met de knoflook en de peterselie, kruid met peper en zout. 3. Vul de open gesneden varkensoesters met de champignons. Bestrijk ze rondom met mosterd en druk ze in het broodkruim. 4. Bak ze 4 tot 5 minuten aan elke kant, op een matig vuur, in boter of olie. Lekker met (gestoomde) groene boontjes, verse tomaatblokjes en aardappelpuree.
- 4 Varkensoesters
- 500 Gram Champignons
- Sjalotje
- Knoflookteentje, Uitgeperst
- Olijfolie En Boter
- 100 Eetlepel Zachte Mosterd
- 2 Sneetjes Wit Brood
- 2 Eetlepels Gehakte Peterselie
- Peper En Zout