Pindakaaskoekjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Hein Epema » Type: Meer van het type: Gebak

Pindakaaskoekjes Bereidingwijze

Meng sojameel, bloem en bakpoeder. Voeg de margarine, suiker, ei, pindakaas en vanille aroma toe. Meng het deeg goed. Vorm kleine balletjes op in ingevet bakblik en druk ze plat met de hand. Bak gedurende 10 minuten in een oven bij 180°C. De pindakaas koekjes zouden dan goudbruin moeten zijn.

Boodschappenlijstje
  • 100 Gram Sojameel
  • 60 Gram Tarwebloem
  • 1 Theelepel Bakpoeder
  • 4 Eetlepels Margarine
  • 150 Gram Bruine Suiker
  • 1 Ei, Geklopt
  • 100 Gram Pindakaas
  • 1 Theelepel Vanille Aroma
Probeer ook eens...