Slavinken Met Salade En Aardappelpuree

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Slavinken Met Salade En Aardappelpuree Bereidingwijze

Laat het vlees op kamertemperatuur komen. Verwarm 3 eetlepels Croma Vloeibaar in een pan en doe het vlees er pas bij als de grote belletjes zijn verdwenen. Bak de slavinken op een matig vuur in ongeveer 12 minuten bruin en gaar, voeg eventueel als het te hard gaat een kopje lauw water toe. Maak ondertussen de aardappelpuree en de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de sla in een slakom en maak deze op smaak met de sladressing en de croutons. Snijd de tomaten in partjes en leg ze op de aangemaakte salade. Schenk de jus bij het vlees en serveer direct.

Boodschappenlijstje
  • 4 Slavinken
  • Croma Vloeibaar
  • Knorr Jus Met Pittige Kruiden
  • 400 Gr Gemengde Salade
  • Calvé Saladmix Tuinkruiden
  • Calvé Croutons Ui & Knoflook
  • 4 Tomaten
  • Pakje Aardappelpuree
Probeer ook eens...