Hachee Met Courgette En Perzik

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Hachee Met Courgette En Perzik Bereidingwijze

1.Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in ca. 10 minuten rondom bruin. Pel de uien en snipper ze. 2.Kruis de tomaten in, leg ze even in heet water, pel ze en snijd ze in blokjes. Snijd de paprika zonder zaadjes in blokjes. 3.Verdeel de courgette in plakjes. 4.Giet de perziken af en snijd ze in stukjes. 5.Voeg de ui bij het vlees en bak 5 minuten mee. Voeg daarna het bier, de laurierblaadjes, paprikapoeder en peper en zout toe en de helft van de tomatenblokjes. Laat zachtjes ca. 2 uur stoven. 6.Schep er de laatste 15 minuten de rest van de tomaten, de paprika, courgette en tomatenpuree door. Voeg vlak voor het serveren de perzikstukjes toe en verwijder de laurierblaadjes. Lekker met rijst of couscous

Boodschappenlijstje
  • 2 El Olie
  • 500 Gr Doorregen Runderlappen ,
  • 2 Uien
  • 3 Vleestomaten
  • 1 Groene Paprika
  • 1 Courgette
  • 8 Halve Perzikken, Uit Blik
  • 1 Flesje Bier
  • 2 Laurierblaadjes
  • Zout En Versgemalen Peper
  • 2 Tl Paprikapoeder
  • 2 El Tomatenpuree
Probeer ook eens...