Appelsalade Met Appelcider
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: TILLY2009 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBreng in een kleine pan 150 ml appelcider met 1 eetlepel basterdsuiker aan de kook. Voeg de appelpartjes toe en laat ze in ca. 5 minuten tegen de kook aan gaar worden. Laat de appelpartjes in het vocht afkoelen en in de koelkast in minstens 1 uur door en door koud worden. Neem de appelpartjes met een schuimspaan uit het vocht en schep ze in twee schaaltjes. Schenk de rest van de appelcider erover. Roer de rest van de basterdsuiker en de kaneel door de zure room en schep de zure room op de appelsalade.
- 250 Ml Appelcider
- 2 Eetlepels Witte Basterdsuiker
- 2 Stevige Appels (Elstar), Elk In 12 Partjes
- 1 Theelepel Kaneel
- 3 Eetlepels Zure Room