Andijvie Met Paprika En Taugé

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Jurrian Saris » Type: Meer van het type: Anders

Andijvie Met Paprika En Taugé Bereidingwijze

De andijvie grof snijden, wassen en met aanhangend water opzetten. Laat de andijvie even slinken. Voeg de in zeer dunne reepjes gesneden paprika toe met een klontje boter. Doe de deksel op de pan en laat de groente 10 minuten zachtjes stoven. Voeg vervolgens de taugé toe en laat het geheel nog 5 minuten stoven. Giet het kookvocht af en voeg weer een klontje boter toe. Bind het geheel met de aangelengde maïzena en voeg peper toe.

Boodschappenlijstje
  • 1 Kilo Andijvie
  • 2 Rode Paprika's
  • 200 Gram Tauge
  • Boter
  • 2 El Maizena
  • Peper
Probeer ook eens...