Kir Royale Met Frambozen
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeWeek de gelatine 10 minuten in ruim koud water. Verwarm in een steelpan het citroensap met 50 milliliter water. Los de suiker al roerend op in dit vocht. Neem de pan van het vuur, knijp de gelatine goed uit en los de blaadjes al roerend op in het warme vocht. Roer ook de crème de cassis erdoor en schenk de champagne erbij. Schenk dit mengsel direct in vier champagneflûtes en laat de pudding iets stevig worden. Laat dan in elk glas 3-4 mooie frambozen zakken. Zet de glazen in de koelkast en laat de champagnepudding in 1 uur stevig worden. Garneer vlak voor het serveren met de rest van 
de frambozen en een toefje citroenmelisse of wat flinters bladgoud.
- 5 Blaadjes Witte Gelatine
- 1 El Citroensap
- 3 El Suiker
- 75 Ml Crème De Cassis
- Halve Gles (350 Milliliter) Champagne
- 200 Gr Frambozen
- 4 Toefjes Citroenmelisse Of Flinters Bladgoud