Meloenmousse
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeLaat de gelatine weken in een bodempje water. Meng de maïzena, de helft van de suiker en de melk en klop er de eierdooiers stevig door. Warm 2 minuten in de microgolfoven op volle kracht, roer om en laat nog 2 minuten op volle kracht warmen. Voeg de uitgeknepen gelatine toe en roer tot deze volledig is gesmolten. Voeg dan de yoghurt toe en roer goed om. Ontpit, schil de meloen en mix het vruchtvlees. Klop de eiwitten met de rest van de suiker zeer stevig op. Roer de eiwitten en de meloen in kleine porties en elkaar afwisselend door de melk. Giet in schaaltjes en laat in de koelkast opstijven.
- 5 Gelatine Blaadjes
- 30 Gr Suiker
- 2 Eieren
- 250 Gr Natuuryoghurt
- Water
- Afgestreken Koffielepel Maizena
- 1 Meloen
- Kaneel