Heerlijke Ovenschotel Met Tilapiafilet En Sperziebonen
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Maaike Klein Ganseij » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVoorbereiding Maak de sperziebonen goed schoon en kook ze beetgaar in water met zout. Maak daarna de champignons goed schoon en snij deze in vieren. Ontvel de tomaten en verwijder de pitjes. Snij de tomaten in kleine stukjes en ga door met het rooster van de pijnboompitten.vervolgens pel en snipper je de knoflook en verkruimel de geitenkaas (zonder korst). Snij daarna de tilapiafilets elk in 4 stukken. Wrijf de vis in met peper en zout en bestrooi deze bloem. Bereidingswijze Verhit de olie en bak de vis rondom snel bruin. Haal de vis uit de pan. Bak in het overgebleven vet de champignons snel rondom bruin. Bak de knoflook en de tomaten even mee. Kruiden met peper en zout. Bieslook erdoor roeren. Verwarm de crème fraîche. Roer de mosterd, honing en de verkruimelde geitenkaas erdoor. Meng de sperziebonen met de pijnboompitten, champignons en de tomaten. Doe deze in de ovenschaal. Leg hierop de stukken tilapiafilet. Giet de geitenkaassaus erover. Zet de schaal ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. totdat alles een goudbruine kleur heeft gekregen.
- 4 Stukken Tilapiafilet Van Plm. 150 Gram
- 400 Gram Sperziebonen
- 250 Gram Champignons
- 3 Stuks Tomaten
- 2 Eetlepels Pijnboompitten
- 2 Teentjes Knoflook
- Bloem
- 150 Gram Zachte Geitenkaas
- 2 Eetlepels Fijngesneden Bieslook
- 2 Eetlepels Mosterd
- 2 Eetlepels Honing
- 2 Eetlepels Olijfolie
- 200 Ml Crème Fraîche