Nantuasaus [bij Visgerechten]
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeHak de krabbetjes of kopjes en stoof deze flink aan in olijfolie, voeg na 5 minuten de groenten toe, laat even doorkoken. Voeg de tomatenpuree toe en meng goed onder elkaar. Bevochtig nu met de visfumet en witte wijn en laat tot de helft inkoken. Giet nu de room erbij en laat inkoken tot sausdikte. Passeer alles door een zeef, voeg de roze besjes toe, kruid eventueel bij met peper en zout.
- Halve Kilo Langoustinekopjes Of Krabbetjes
- Wortel
- Selderijstengel, In Stukjes
- Sjalot
- Halve Prei, In Stukjes
- Tijm & Laurier
- Olijfolie
- Halve Liter Witte Wijn
- Halve Liter Visfumet
- Halve Liter Room
- 2 El Tomatenpuree
- 1 El Kleine Roze Besjes
- Peper En Zout