Kabeljauw In Witte Wijnsaus
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnijd de vis in stukken van ongeveer 4 cm en kruidt aan beide zijden met peper en zout. Laat wat olijfolie verhitten in een pannetje en stoof daarin alle groenten kort aan. Blus met de wijn en laat even inkoken, leg hierop de stukken kabeljauw en overgiet met de bouillon en de room. Meng voorzichtig door elkaar, doe het deksel op de pan en laat 2 à 3 minuten zacht sudderen. Schep tenslotte in een diep bord en versier eventueel met wat basilicum.
- 150 Gr Kabeljauwfilet
- 1 Tomaat, Ontveld En In Stukjes
- 1 Teentje Knoflook, Fijn Gesnipperd
- 1 Sjalotje, Fijn Gesnipperd
- 1 Lenteuitje, In Stukjes
- Handvol Fijn Gesneden Verse Peterselie
- 1 Dl Visbouillon, Van Blokje
- Scheutje Droge Witte Wijn
- Scheutje Room
- Olijfolie
- Zwarte Peper Uit De Molen En Zout