Fishburger And Chips

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches

Fishburger And Chips Bereidingwijze

Rijstazijn en chilisaus mengen. Komkommer wassen en in dunne plakjes snijden. Plakjes door azijnmengsel scheppen en ca. 5 minuten laten intrekken. In koekenpan olie verhitten en kabeljauwburgers bakken volgens gebruiksaanwijzing. Sesambolletjes halveren en beleggen met visburgers en helft van komkommerplakjes. Chips en rest van komkommer erbij serveren

Boodschappenlijstje
  • 3 El Rijstazijn (fles A 150 Ml)
  • 1 El Zoete Chilisaus
  • 1 Komkommer
  • 2 El Olie
  • 2 Kabeljauwburgers (a 140 G)
  • 2 Zachte Sesambolletjes
  • Halve Zak Naturelchips (a 200 G)
Probeer ook eens...