Tongschar Met Verse Groenten
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeKruid de visfilets met de viskruiden, peper en wat zout en bak ze kort aan in hete boter, hou opzij... Stoof de brunoise van verse groenten kort in olijfolie, kruid met kerriepoeder. Leg de bladerdeeg open en smeer in met olijfolie, beleg vervolgens met verse spinazie. Leg hierop de visfilets. Verdeel de groenten brunoise in het midden van de visfilets en rol voorzichtig op tot een dikke worst. Plaats in een voorverwarmde oven van 180°, gedurende 20 minuten tot alles goudbruin is. Bind de bouillon met wat sausdikker en werk af met room tot een gebonden saus. Snijd de visrolletjes in porties van ongeveer 5 cm en verdeel op grote borden, napeer er de saus rond.
- 800 Gr Verse Tongschar Filets
- Bladerdeeg
- 1 Courgette, 1 Venkel, 1 Dikke Tomaat, 1 Preiwit (alles In Brunoise)
- 100 Gr Verse Spinazie
- 1 Eigeel + Water
- 0.5 L Kippenbouillon + Sausdikker + Room
- Olijfolie, Boter
- Viskruiden, Kerriepoeder, Peper & Zout