Omelet Met Garnalen
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeKlop de eieren in een kom met wat water en Becel Koffie los, maar niet schuimig. Snijd de prei in dunne ringen en voeg dit met samen de garnalen, peper, zout en dille aan het eimengsel toe. Verhit Becel Dieet Olie gelijkmatig in een anti-aanbakpan. Giet hierin het eimengsel en verdeel, beweeg dit voorzichtig over de bodem. Laat de omelet langzaam stollen en prik hier met een vork gaatjes in, zodat deze luchtig blijft. Bak de omelet op een laag vuur totdat de onderkant lichtbruin is en de bovenkant net droog is. Snijd de sla in reepjes en de komkommer en tomaat in plakjes. Meng dit door elkaar en voeg een beetje kruidendressing toe. Serveer bij de omelet met garnalen de komkommer-tomatensla en enkele sneetjes stokbrood.
- 4 Eieren
- 100 Gr Garnalen
- 2 El Becel Voor De Koffie
- 2 El Water
- 60 Gr Prei
- Zout En Peper
- 1 Tl Dille
- 1 El Becel Dieet Olie
- 300 Gr Stokbrood, In Sneetjes
- 300 Gr Sla
- 100 Gr Komkommer
- 1 Tomaat
- 2 El Slafris Naturel (zonder Olie)