Paardeworstjes In Leffe Bruin
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze750 Smelt wat boter en bak daarin de worstjes licht aan. Strooi er de ui en knoflook over en laat even meefruiten. Blus met het bier en breng weer aan de kook. Voeg nu de tomaten, een takje tijm en een laurierblad toe en draai het vuur laag. Laat zo'n uurtje zachtjes sudderen. Voeg de champignons toe aan de worstjes samen met de doperwten, roer er ook de mosterd doorheen.Kruidt bij met peper en zout naar smaak en laat de saus inkoken. Serveer met zelf gesneden dikke frieten.
- 750 Gr Paardenworstjes
- 3 Uien, In Ringen
- 4 Teentjes Knoflook, Gesnipperd
- 250 Gr Champignons
- 100 Gr Doperwtjes (diepvries Of Vers)
- Blik Tomatenstukjes (400g)
- 1 El Grove Mosterd
- 2 Flesjes Leffe Bruin (25cl)
- Tijm, Laurier, Zwarte Peper En Zout