Visfilets Met Brugse Kaas
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBedruip de visfilets met het limoensap, kruid met peper en zout. Meng de uisnippers met de geraspte limoenschil en wat peterselie en strooi over de visfilets. Dek af en zet ze een uurtje in de koelkast. Verwarm de oven voor tot 200°. Wentel elke visfilet in een sneetje jonge Brugse kaas en schik deze in een beboterde ovenschaal. Laat zo'n 5 minuten bakken in de oven. Verdeel er vervolgens de ansjovissen over en strooi er ook de tomatenstukken en de Oud-Brugge kaas royaal over, werk af met wat peterselie. Zet nu zo'n 10 minuten in de oven, verlaagd tot 180°. Serveer onmiddellijk.
- 4 Visfilets, Roodbaars, Kabeljauw Of Hier Met Tilapia
- 4 Sneetjes Jonge Brugse Kaas
- 200 Gr Oud-Brugge Kaas, Geraspt
- 4 Grote Tomaten, Ontveld En In Stukjes
- Ui, Fijngehakt
- Blikje Ansjovissen
- Vers Gehakte Peterselie
- 1 Limoen, De Helft Van De Schil Geraspt
- Zwarte Peper Uit De Molen En Zout