Couscous Met Shoarma En Sperziebonen
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeIn pan 250 ml water aan de kook brengen. Couscous erdoor roeren en ca. 5 minuten van vuur af laten staan. Intussen ui pellen en in ringen snijden. In wok 2 eetlepels olie verhitten en op hoog vuur shoarmavlees al omscheppend in ca. 2 minuten bruin bakken. Ui en sperziebonen erdoor scheppen en ca. 2 minuten al omscheppend meebakken. Chilisaus en 1 dl water erdoor roeren en geheel ca. 3 minuten laten sudderen. Intussen rest van olie aan couscous toevoegen. Couscous nog ca. 2 minuten zachtjes verwarmen en met vork rul maken. Couscous in twee diepe borden scheppen. Shoarma met sperziebonen op smaak brengen met zout en peper en op couscous scheppen.
- 150 Gr Couscous
- 1 Rode Ui
- 3 El Olijfolie
- 200 Gr Shoarmavlees
- 1 Zakje Panklare Sperziebonen (250 G)
- 4 El Chilisaus (flesje)
- Zout En Versgemalen Peper