Heilbot Met Een Korstje Van Quinoa

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Heilbot Met Een Korstje Van Quinoa Bereidingwijze

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Meng de quinoa met de ras-el-hanout en breng eventueel op smaak met peper en zout. 2. Snij 4 gelijke kleine stukken uit de heilbot. Kruid ze met peper en zout. Bestrijk ze aan één kant met quinoa. 3. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng er de gehakte peterselie en de gedroogde uitjes door. 4. Bak de vis in wat olie, eerst op de kant met quinoa tot die een mooi korstje krijgt. Draai de vis voorzichtig om en laat nog 2 minuten zachtjes bakken. 5. Serveer de vishapjes op een bedje van noedels.

Boodschappenlijstje
  • 200 Gram Witte Heilbot
  • 50 Gram Gekookte Quinoa
  • 1 Eetlepel Ras-el-hanout (couscouskruiden)
  • Peper En Zout
  • 100 Gram Eiernoedels
  • 2 Eetlepels Gedroogde Uitjes (potje)
  • 2 Eetlepels Bladpeterselie
Probeer ook eens...