Champignons Met Paprika En Eiermie

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta

Champignons Met Paprika En Eiermie Bereidingwijze

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken met 2 vorken los en roer tijdens het koken nog even om. Giet de mie af, spoel met koud water en laat goed uitlekken. Maak ondertussen de champignons schoon en halveer ze. Was en halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in schuine stukjes. Pel de knoflook en snijd de tenen in plakjes. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat olie in en wok hierin de champignons, de paprika en de knoflook 5 minuten. Voeg een flinke scheut ketjap toe en wok totdat de helft van het vocht is opgenomen. Haal de champignons uit de wok en houd ze warm. Maak de wok schoon en zet deze terug op het vuur. Laat de wok opnieuw goed heet worden. Klop de eieren snel los met een scheutje ketjap. Doe een scheutje olie in de wok, schenk het ei erin en roer totdat het begint te stollen. Schep de mie erdoor en wok nog 1 minuut. Schep de eiermie in diepe borden en verdeel de ketjapchampignons erover. Bestrooi met de pinda’s. Zet Conimex Sambal en Ketjap op tafel.

Boodschappenlijstje
  • 800 Gr Champignons
  • 2 Paprika's
  • 2 Eieren
  • 75 Gr Gezoute Pinda's
  • 1 Zak Conimex Chinese Eiermie
  • 2 Knoflookteentjes
  • Conimex Wok Olie
  • Conimex Ketjap Manis
Probeer ook eens...