Goulash In 'Rochefort Trappist'

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Goulash In 'Rochefort Trappist'   Bereidingwijze

Braad het vlees mooi bruin in boter, kruid met peper en zout en strooi er de goulashkruiden over. Voeg er ook de fijngesneden groenten bij, met uitzondering van de tomaten en de doperwten, laat even meestoven, meng goed onder elkaar en blus met het Trappistenbier. Giet nu water bij tot alles net onderstaat en breng aan de kook, voeg snuifje komijn toe. Draai het vuur laag en laat het vlees zachtjes gaarstoven in zo'n anderhalf uur. Kook ondertussen de aardappelen net niet gaar. Voeg de tomatenstukken en de doperwten toe, samen met de bijna gare aardappelen laat alles nogmaals goed heet worden en serveer.

Boodschappenlijstje
  • 800 Gr Rundvlees, In Stukken
  • 2 Uien
  • 1 Kleine Selder, In Stukjes
  • 3 Knoflookteentjes, Fijngehakt
  • 1 Blikje Doperwtjes Ca. 140gr
  • Wit Van 1 Prei, In Ringetjes Gesneden
  • 6 Tomaten, Ontveld En In Stukken
  • 1 Flesje Trappist Rochefort 10°
  • 4 Porties Aardappelen
  • 1 Zakje Goulash Kruiden
  • Snufje Komijn
  • Boter
  • Zwarte Peper Uit De Molen En Zout
Probeer ook eens...