Cheese Cake Met Witte Chocolade En Sinaasappel

Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Gebak

Cheese Cake Met Witte Chocolade En Sinaasappel Bereidingwijze

Benodigdheden voor 12 stuks : - 80 g zachte boter Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de boter en suiker met een mixer tot een witte massa. Klop de eidooiers los en roer er de kwark, mascarpone, sinaasappelschil, gemalen amandelen en bloem door. Meng dit met de mixer aan, door het botermengsel. Sla de eiwitten heel stijf en spatel ze samen met de witte chocola door het mascarponemengsel. Schep het mengsel voorzichtig in de cakevormpjes en bak in ca. 30 minuten in het midden van de oven goudgeel en gaar (als u erin prikt met een satéprikker moet deze er droog uitkomen). Laat de cheesecakes 5 minuten in de oven staan met de ovendeur open, haal ze uit de vormpjes en bestrooi gul met poedersuiker. De cakes smaken lauwwarm het allerlekkerst.

Boodschappenlijstje
  • 80 Gram Zachte Boter
  • 60 Gram Suiker
  • 3 Eieren, Gesplitst
  • 200 Gram Kwark
  • 250 Gram Mascarpone
  • Geraspte Schil Van 2 Sinaasappels
  • 100 Gram Witte Amandelen, Fijngemalen
  • 75 Gram Bloem, Gezeefd
  • 150 Gram Witte Chocolade, Geraspt
  • Poedersuiker Om Te Bestrooien
Probeer ook eens...