Gestoomde Shii-takes

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Gestoomde Shii-takes Bereidingwijze

1 Snijd van 12 shii-takes de steeltjes af en leg de paddenstoelen ondersteboven neer. Hak de rest van de shii-takes in stukjes. Snijd de lente-uitjes in smalle ringetjes. Meng ze met stukjes shii-take, ei, 1/2 tl zout, sambal en seroendeng. Vul de shii-takes. 2 Stoom ze in een afgedekte stoompan (of in een zeef met deksel) boven kokend water ca. 4 min.

Boodschappenlijstje
  • 250 Gr Shii-takes
  • Bosje Lente-uitjes
  • 1 Ei (losgeklopt)
  • 1 Tl Conimex Sambal Badjak
  • 4 El Conimex Seroendeng
Probeer ook eens...