Gnocchi Met Tomatensaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Pasta

Gnocchi Met Tomatensaus Bereidingwijze

1. Verhit de olie in een grote pan en fruit hierin de uisnippers goudbruin. Voeg de tomatenblokjes toe, breng het geheel aan de kook en voeg de suiker en zout en peper naar smaak toe. Laat de tomatensaus op laag vuur nog een tijdje pruttelen. 2. Kook de gnocchi volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd of scheur de mozzarella in kleine stukjes en laat ze in de tomatensaus smelten. Rasp het stukje kaas grof. 3. Roer de helft van de basilicum door de tomatensaus. Verdeel de gnocchi over vier borden, schep de tomatensaus erop en strooi de geraspte kaas en de rest van de basilicum erover. 3. Roer de helft van de basilicum door de tomatensaus. Verdeel de gnocchi over vier borden, schep de tomatensaus erop en strooi de geraspte kaas en de rest van de basilicum erover.

Boodschappenlijstje
  • 1 Blik Tomatenblokjes (400 G)
  • 1 Pak Gnocchi Di Patate (aardappel-pastaballetjes, 500 G)
  • 1 Bol Mozzarella
  • 100 Gr Pittige Oude Kaas (stukje)
  • 4 El Verse Basilicum (fijngesneden)
  • 2 El Olijfolie
  • 1 Ui, Gesnipperd
  • 1 Tl Suiker
Probeer ook eens...