Lasagna
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeUi schillen en snipperen, knoflook pellen. Olie warm laten worden in sauspan. Ui en geperste knoflook fruiten in de pan. Rundergehakt erbij, rul maken met een vor,k. .kruiden erbij. Tomatenpuree, wat water en blikken tomaten erbij. Tot slot bouillonblokje erbij en half uurtje laten pruttelen. Inmiddels kwark en ¾ van de parmezaanse kaas vermengen. Oven voorverwarmen 175° C. Ovenschaal invetten.. lasagnevellen insmeren met kwarkmengsel. Laag om laag saus en lasagnevellen in de schaal doen. Beginnen en eindigen met de saus. Let op: alles moet goed met saus bedekt zijn! Schaal ongeveer 20 tot 25 minuten in de oven. Parmezaanse kaas erover heen strooien en dan nog een keer 10 minuten in de oven. Lekker met een frisse groene salade.
- Lasagne
- 350 Gram Rundergehakt
- Olijfolie
- 1 Grote Ui
- 2 Knoflookteentjes
- Zout En Peper
- Oregano Basilicum Tijm
- Paprikapoeder
- Runderbouillonblokje
- Tomatenpuree
- 2 Blikken Tomaten
- 500 Gram Magere Kwark
- 100 Gram Parmezaanse Kaas