Vitello Tonnato

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Vitello Tonnato Bereidingwijze

Hak de peterselie fijn. Laat de tonijn uitlekken. Meng in een keukenmachine de tonijn met de olie, het citroensap, de ketchup, de kappertjes en de ansjovis en pureer het tot een gladde, romige saus. Meng er in een kommetje de mayonaise door. Meng de sla met de dressing. Verdeel het vlees over een platte schaal, schenk de saus erover en bestrooi het gerecht met peterselie. Garneer met sla, olijven en tomatenblokjes.

Boodschappenlijstje
  • Blikje Tonijn In Olie (200 Gram)
  • 400 Gr Gesneden Kalfsfricandeau
  • 1.5 Dl Bertolli Originale Extra Vergine Olijfolie
  • 3 El Citroensap
  • 3 El Tomatenketchup
  • 3 El Kappertjes
  • 4 Ansjovisfilet
  • 5 Takjes Peterselie
  • Zwarte Olijven, Ter Garnering
  • Tomaten In Blokjes, Ter Garnering
  • Groene Bladsla, Ter Garnering
Probeer ook eens...