Tiramisu Met Banaan
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Gebak
Bereidingwijze1. Maak het roommengensel: Doe kwark, mascarpone, rum en de helft van de suiker in een mengkom. Roer dit voorzichtig door elkaar. Los de rest van de suiker op in de hete koffie. Voeg de Kahlua toe. Zet het koffie-Kahluamengsel weg om af te koelen. 2. Doop de lange vingers in het koffie-Kahluamengsel. Bedek hiermee de bodem van een diepe schaal. Doe een laagje van het roommengsel over de lange vingers. Verspreid de helft van de plakjes over de roomlaag. Herhaal de voorgaande stappen. Eindig met een laag room. Strooi een dikke laag cacaopoeder over de room. Zet de tiramisu een paar uur in de koelkast voor te serveren.
- 4 Bananen, In Plakjes
- 400 Gram Magere Kwark
- 350 Gram Mascarpone
- 150 Gram Lange Vingers
- 80 Gram Suiker
- 8 Eetlepels Sterke Koffie
- 3 Eetlepels Bruine Rum
- 2 Eetlepels Kahlua (koffielikeur
- 2 Eetlepels Pure Cacapoeder