Zoet-pittige Noten

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Zoet-pittige Noten Bereidingwijze

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Leg de amandelen op een grote bakplaat. Bak ze in 5 tot 10 minuten knapperig en goudgeel in de oven op 180° C. 2. Meng de suiker en de specerijen. Verhit een grote koekenpan met anti-aanbaklaag. 3. Doe de noten en de amandelen samen in de pan en bestrooi ze met de suiker-kruidenmix. 4. Roerbak 5 minuten op een matig vuur, tot de suiker smelt. Laat de zoet-pittige snoepjes afkoelen op een grote, lichtjes met olie ingevette bakplaat.

Boodschappenlijstje
  • 250 Gram Gepelde Amandelen
  • 250 Gram Pecannoten
  • 3 Eetlepels Suiker
  • 1 Theelepel Kaneel
  • Mespunt Kruidnagelpoeder
  • 1/2 Theelepel Kerriepoeder
  • 1 Theelepel Zout
  • 1/2 Theelepel Zwarte Peper
Probeer ook eens...