Zoet-pittige Noten
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDuurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Leg de amandelen op een grote bakplaat. Bak ze in 5 tot 10 minuten knapperig en goudgeel in de oven op 180° C. 2. Meng de suiker en de specerijen. Verhit een grote koekenpan met anti-aanbaklaag. 3. Doe de noten en de amandelen samen in de pan en bestrooi ze met de suiker-kruidenmix. 4. Roerbak 5 minuten op een matig vuur, tot de suiker smelt. Laat de zoet-pittige snoepjes afkoelen op een grote, lichtjes met olie ingevette bakplaat.
- 250 Gram Gepelde Amandelen
- 250 Gram Pecannoten
- 3 Eetlepels Suiker
- 1 Theelepel Kaneel
- Mespunt Kruidnagelpoeder
- 1/2 Theelepel Kerriepoeder
- 1 Theelepel Zout
- 1/2 Theelepel Zwarte Peper