Tagliatelle Met Vogelnestje

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta

Tagliatelle Met Vogelnestje   Bereidingwijze

Stoof de ui en knoflook aan in wat boter en blus met de wijn, laat even inkoken. Voeg de bouillon, tomaat en courgetteblokjes toe en breng aan de kook. Laat half uurtje zacht pruttelen. Droog de sneetjes ham gedurende 30 minuten in de oven op 100°. Maak ondertussen vogelnestjes met de eieren en het gehakt. Frituur ze mooi krokant. Giet de room bij de saus en breng op smaak met kurkuma, Provençaalse kruiden en oregano, Laat even inkoken. Kook de pasta al denté. Laat uitlekken en verdeel in diepe borden. Overgiet met de saus en werk af met een vogelnestje en de Ganda ham.

Boodschappenlijstje
  • 250 Gr Tagliatelle
  • 2 Hardgekookte Eieren
  • 250 Gr Gehakt
  • 2 Plakjes Ganda Ham
  • Voor De Saus:
  • Kleine Ui
  • 2 Knoflookteentjes, Fijngehakt
  • Scheutje Droge Witte Wijn
  • 2 Dl Kippenbouillon, Mag Van Blokje
  • 2 Dl Room
  • 2 Grote Tomaten
  • Courgette, In Blokjes
  • Kurkuma, Provençaalse Kruiden, Oregano
  • Zwarte Peper & Zout
Probeer ook eens...