Rode Wijn Risotto Met Gegrilde Paprika's

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Rijst

Rode Wijn Risotto Met Gegrilde Paprika's Bereidingwijze

Stoof de ui en knoflook glazig in de Solo. Doe de tijm en de rijst erbij en laat even meestoven. Zet het vuur laag. Schenk 1 kopje rode wijn bij de rijst en blijf roeren tot alle wijn is opgenomen. Los het bouillonblokje in het water op en voeg beetje per beetje de helft van de bouillon erbij en blijf altijd roeren tot alle vocht is opgenomen. Daarna het tweede kopje rode wijn en dan de rest van de bouillon eronder roeren tot de rijst beetgaar is maar toch smeuïg blijft. Breng op smaak met zwarte peper en geraspte parmezaan. Serveer met de gegrilde paprika's

Boodschappenlijstje
  • Halve Liter Water
  • 1 El Solo Vloeibaar
  • 1 Blokje Knorr Finesse Mediterane Bouillon
  • 1 El Solo Vloeibaar
  • Rode Ui, Gesnipperd
  • Zwarte Peper
  • 2 Paprika's
  • 1 Kopje Risotto Rijst
  • 1 Knoflookteentje, Geperst
  • 2 El Tijm, Fijngehakt
  • 100 Gr Parmezaanse Kaas
  • 2 Kopjes Rode Wijn
Probeer ook eens...