Gerookte Zalm Met Fruit
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeHak de dille of lenteui fijn. Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng het sap en de rasp met de dille of lenteui. Breng het mengsel op smaak met wat roze peperkorrels en wat zout en roer er de olijfolie door. Schil en snijd de mango in fijne stukjes. Snijd de zalm in repen van een cm. Leg de zalm en het fruit om en om op een bord en schenk de dressing erover. Lekker met Italiaans ciabatta- of focacciabrood.
- Limoen Of Citroen
- Dille Of Een Lenteuitje
- 1 Tl Roze Peperkorrels
- Bertolli Originale Extra Vergine Olijfolie
- Zout
- Rijpe Mango (of Perzik)
- 250 Gr Gerookte Zalm