Pasta Met Gehakt, Sperziebonen, Pijnboompitten En Tomatensaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeMaak de sperziebonen schoon en blancheer ze 5 minuten in kokend water. Pel en snipper de ui. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'. Verwarm de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak hierin het gehakt met wat zout en peper rul. Voeg halverwege de ui toe. Schep de bonen en de pastasaus erdoor en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen. Verdeel de pasta over de borden, schep de pastasaus erop en garneer met de pijnboompitjes.
- 500 Gr Gehakt
- 350 Gr Pipe Rigate Pasta
- Bertolli Vloeibaar Voor Koken, Bakken En Roerbakken
- 400 Gr Sperziebonen
- 1 Ui
- 1 Zak Bertolli Pastasaus Kruidig
- 50 Gr Pijnboompitten